Jullie mooiste dag vakkundig vastgelegd

trouw fotografie

Julie trouwdag tot in detail vast gelegd.
Standaard een luxe album van 20 x 30 cm met 40 pagina’s.
Iedere trouwdag is uniek, in overleg is alles mogelijk.

Check jullie trouwdatum

bekijk hieronder de trouwreportages

Met oog voor detail ben ik de hele dag oop de achtergrond aanwezig

Over mij

Mijn naam is Jan Dijkstra, 36 jaar oud en woonachtig in Enschede. Ik houd ervan om momenten zo ongedwongen en echt mogelijk vast te leggen. Mijn ervaring is dat een onderlinge klik en een ontspannen setting zorgt voor de beste foto’s. Tijdens een bruiloft heb ik de hele dag de camera paraat voor die ene blik, traan of lach.
Waarom dan bruiloften zal je je afvragen? Alles wat fotografie zo leuk maakt zit in een trouwdag. Mooie locaties, goed geklede mensen, unieke momenten samen. Iedere keer weer afwisseling, ieder moment opnieuw.

Wil je meer over mij weten? lees dan rustig verder via onderstaande link.

Foto: Leonie Vaarhorst

Consistente Beeldbewerking van de hoogst mogelijke kwaliteit

Foto styling en bewerking

warm & colorfull

Een lichte, warme en tijdloze uitstraling. Dat is mijn stijl.

Black & white

Zwart wit: Tijdloos en verstillend. Prachtig als extra toevoeging.

Vintage Black & White

Zwart wit met een vleugje warmte voor een mooie vintage look & feel.

De mooiste foto’s samengevoegd in een album

trouwalbum

Jullie trouwalbum van 20×30 cm

Tastbare herinneringen zijn van toegevoegde waarde, daarom is een trouwalbum standaard inbegrepen bij jullie bruiloft.

maatwerk, speciaal voor jullie

De pakketten

Check jullie trouwdatum

Alles wat je moet weten om samen te komen tot een mooie trouw reportage

Het stappenplan voor Jullie trouwdag

Het begint allemaal met elkaar leren kennen. Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we samen in beeld of jullie wensen passen bij mijn werkwijze en natuurlijk of er een klik is.
Uiteraard vertel ik tijdens dit gesprek uitgebreid over mijn manier van werken en neem ik voorbeelden mee zodat jullie een goed beeld krijgen van mijn werk.
Als dit gesprek van beide kanten positief is dan volgt er een offerte en dan leg ik jullie dag definitief vast in mijn agenda.

In dit gesprek kijken we samen naar de planning van jullie dag en hoe ik dit in beeld ga brengen. We kijken samen naar jullie trouw locatie en de mogelijkheden die daar in de omgeving zijn voor het maken van een mooie trouw reportage. Uiteraard kom ik hier ook met voorstellen voor mooie locaties.
Dit gesprek kan ook zeer goed plaats vinden op de trouw locatie en biedt eventueel de mogelijkheid tot het bijboeken van een koppelshoot.

In de dagen voor de bruiloft houden we telefonisch, via app of anderszins contact over de laatste details met betrekking tot jullie trouwdag.

Van begin tot eind leg ik jullie trouwdag tot in detail vast. Als je op de dag zelf besluit dat je nog langer gebruik wil maken van mijn diensten dan kan dat. [uur tarief toevoegen]

Binnen 72 uur na jullie bruiloft krijgen jullie de eerste 20 foto’s. Deze geven een eerste indruk van jullie dag. De volledige nabewerking neemt 4-6 weken in beslag. Voor een beperkt aantal koppels per jaar is het mogelijk om de foto’s binnen 5 werkdagen na de bruiloft volledig bewerkt aangeleverd te krijgen. Hiervoor geldt een toeslag van 30%.
Jullie krijgen alle foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd.

Als de nabewerking klaar is, zet ik alle foto’s voor jullie in een online galerij. Je kan zelf kiezen welke foto’s je graag aan je fysieke trouwalbum wil toevoegen. Ik loop alle geselecteerde foto’s nogmaals na en zet ze op volgorde in jullie album. Wil je inspraak in de opmaak van je album? Dat kan, informeer naar de mogelijkheden.
Ook krijg je de foto’s op een usb stick in luxe geschenkverpakking.

Als jullie je trouwalbum hebben ontvangen ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jullie reactie op het album!