Over Mij

Over mij en fotografie

Mijn verhaal

Ik vertel graag verhalen in beeld en heb een fascinatie voor licht. Ook het technische aspect van de fotografie vind ik heerlijk. In een goede foto komt alles samen. Steeds weer opnieuw zoeken naar de perfecte compositie en belichting.

Voor Mooie, sprekende portretten is het van belang dat er een ontspannen sfeer is. Bijna iedereen die ik spreek voorafgaand aan een shoot houdt er niet van om voor de camera te staan. Door een vleugje luchtigheid en verbinding ontstaat de benodigde ontspannen sfeer, waardoor mooie authentieke portretten ontstaan.

Fotografie blijft me prikkelen, mijn creativiteit wordt aangesproken. Ik ben altijd in voor nieuwe dingen en creatieve ideeën. Buiten de gebaande paden gaan en tot mooie resultaten komen.

Ook in mijn vrije tijd ga ik graag met de camera op pad, ik richt me dan vooral op natuur fotografie en in het bijzonder vogels. Technische beheersing van de camera, snelheid en variatie. Het is altijd genieten als ik na een dag buiten met mooie beelden terug kom.

Over mij

Passie voor authentiek beeld

Ben je op zoek naar iemand die jouw verhaal goed in beeld kan vangen of met je mee wil denken over beeldende vraagstukken? Dan kom ik graag met je in contact.